BEGRÄNSAD BEHÖRIGHET ”AUKTORISATION B”

Elutbildning distans med begränsad behörighet. Vår ”Auktorisation B” kurs med kontinuerlig start läser du helt på distans.

Kursen ger färdigheter i att från ritning- och schemaunderlag utföra de installationer som omfattas av begränsad behörighet, samt i att följa gällande säkerhetsföreskrifter. Kursen skall också ge fördjupade kunskaper om föreskrifter, lagar och förordningar som gäller för elanläggningar, elektriska apparater, bruksföremål och ledningar samt kunskap om ledningsburna störningar.
Ytterligare mål för kursen är att ge kunskaper i installation, felsökning och underhåll av elutrustningar samt i att ge en orientering om milökraven vid de elarbeten som omfattas av ”Auktorisation B- behörigheten”.

VAD OMFATTAR Begränsad Behörighet Akut.B?

•  Praktisk Ellära

•  Elkraftteknik

•  Laborationsmoment

•  OBS! Vi har TV inspelade avsnitt på samtliga kursdelar tex. på all matematik som visar mycket tydligt och överskådligt hur du räknar på olika uppgifter.

•  Du gör dina tentor efter var och en avklarad teoridel på din dator hemifrån när du själv vill och kan, och har fyra timmar i lugn och ro framför dig. Vissa elinstallationsarbeten på anläggning med systemspänning på högst 1000 V. Uppsättning och flyttning i befintlig gruppledning av enstaka ljusarmatur, installationsströmställare och uttag med tillhörande kablar samt fast anslutning och losskoppling av maskin, apparat, bruksföremål eller annan anordning med tillhörande styr- ,regler-, säkerhets- och indikeringsdon samt förläggning och anslutning av kablar tillhörande donen. I kursplanen ingår praktisk ellära och elkraftteknik enligt elsäkerhetsverket ELSÄK FS 2017

DU VÄLJER SJÄLV VAR :

Du väljer ett av våra provställen för den enda labb.dagen i MalmöGöteborgStockholm

Begränsad Behörighet

Auktorisation b

9.800 sek

* Kan delas upp på 3 månader

Startdatum: Omgående

* Kurslängd: Individuell

Utbildningsort: Distans

Utbildningsforum: E-learning

intresseanmälan

Undrar du över något som rör våra utbildningar? Vänligen skicka ett mejl så svarar vi på dina frågor.

Några av våra stor-kunder som köper distansutbildningar
Volvo
Tetra Pak
Vattenfall
ABB
LKAB
Trygghetsrådet
Chalmers
Försvarsmakten
SVT
Swedavia
Caverion
Sjöfartsverket
Kustbevakningen
HSB
Bravida